Privacy

Persondata- og Cookiepolitik for – Scoop Models of Copenhagen ApS.

Behandling af personoplysninger
Som et naturligt led i Scoop Models of Copenhagen ApS (”Scoop Models”) aktiviteter, sker der behandling af personoplysninger om besøgende på vores hjemmesider. Det er Scoop Models politik, at der skal være åbenhed om denne behandling. Denne politik beskriver derfor, hvordan Scoop Models behandler de personoplysninger, som indsamles ved brug af vores hjemmesider, herunder på www.scoopmodels.com.

1. Dataansvarlig

Det er Scoop Models, cvr-nr. 16267503, Amagertorv 29 A, 1160 København K, Danmark, der er dataansvarlig for den indsamling og behandling af personoplysninger, der er beskrevet i denne politik.

2. Indsamling af personoplysninger

Scoop Models indsamler, lagrer og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med brug af vores hjemmesider. Du vil blive informeret i forbindelse med indsamling af dine personoplysninger. Personoplysninger kan være navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer mv.

I forbindelse med afgivelsen af oplysninger vil det altid fremgå, om afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling. Oplysningerne indsamles direkte fra dig.


3. Hvorfor behandler Scoop Models personoplysninger?

Scoop Models behandler personoplysninger om dig til følgende formål:


Markedsføring og nyhedsbreve:

Hvis vi har modtaget dit forudgående samtykke hertil, vil Scoop Models behandle dine personoplysninger til fremsendelse af e-mails og nyhedsbreve fra Scoop Models med bl.a. aktuelle tilbud, informationer samt arrangementer hos Scoop Models. Hvis du på et tidspunkt ikke ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at rette henvendelse pr. e-mail på [email protected] eller ved at benytte afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.


Kundeservice og kommunikation:

Når du henvender dig til kundeservice eller kommunikerer med Scoop Models i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver så vi kan behandle dine henvendelser. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger til os, medmindre det er nødvendigt for behandlingen af din henvendelse. I den forbindelse bør du kun sende oplysningerne stærkt krypteret, hvis du fremsender disse data via e-mail.

Brug af hjemmeside:

Scoop Models har adgang til oplysninger om besøgende på hjemmesiden samt de besøgendes brug af hjemmesiden og dennes funktioner.

Når du har besøgt Scoop Models hjemmeside, indsamler vi følgende oplysninger om dig:

  • De sider du har besøgt
  • Hvornår du besøgte dem
  • Hvor længe du besøgte dem
  • IP-adresse


De indsamlede data behandles på grundlag af Scoop Models legitime interesse i at opnås kendskab til brugernes anvendelse af hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derudover data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender hjemmesiden, og forsøger på denne baggrund at gøre hjemmesiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores site.


Andre formål:

Ud over ovenstående formål kan Scoop Models ligeledes behandle dine personoplysninger med henblik på at opfylde lovkrav eller for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav.

4. Hvem deler Scoop Models dine personoplysninger med?

Videregivelse af dine personoplysninger til tredjeparter kan ske, hvis du har givet samtykke hertil. Videregivelse kan endvidere ske, hvis det er nødvendigt for opfyldelse af en aftale, som du er part i. Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet.

Scoop Models over lader i visse tilfælde dine personoplysninger til Scoop Models leverandører, som leverer ydelser på Scoop Models vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse leverandører behandler alene personoplysningerne på Scoop Models vegne og i overensstemmelse med Scoop Models instruks og kan således ikke behandle personoplysninger til egne formål.

5. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Scoop Models. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet legitimt grundlag. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Tilbagekaldelse af samtykke til vores nyhedsbrev kan ske via afmeldingslink direkte i vores nyhedsbrev.


6. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Scoop Models behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.


Herudover har du i visse tilfælde ret til at få udleveret de personoplysninger, som Scoop Models har registreret, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Hvis du ønsker at udøve en af disse rettigheder, kan du rette henvendelse til:

Scoop Models of Copenhagen ApS Amagertorv 29 A,
1160 København K,
Danmark
Tlf.: 3314 1013
Mail: [email protected]

7. Sikkerhed

Scoop Models lægger stor vægt på, at alle personoplysninger behandles fortroligt, og at oplysningerne kun behandles af medarbejdere, der er instrueret i, hvordan personoplysninger skal behandles for at undgå, at oplysninger tilintetgøres eller kommer uvedkommende i hænde.

8. Opbevaring af personoplysninger

Scoop Models sikrer den nødvendige ajourføring af de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne til enhver tid er korrekte.

Dine personoplysninger vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt for Scoop Models, at behandle eller opbevare dem til brug for ovenstående formål eller på grundlag af andet legitimt formål, herunder på grundlag af gældende lovgivning eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

9. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside eller nyhedsbreve kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personoplysninger samt andre relevante politikker.


10. Kontakt

Hvis du har spørgsmål til eller ønsker at klage over behandlingen af personoplysninger, kan du altid kontakte Scoop Models på e-mail eller telefon som angivet ovenfor. Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet, Borgergade 28,5.1300 København K.

Cookie-politik

På hjemmesiden www.scoopmodels.com anvender vi cookies i overensstemmelse med nærværende cookiepolitik.

1. Ejeroplysninger

Scoop Models of Copenhagen ApS Amagertorv 29 A,

1160 København K,

Danmark

Tlf.: 3314 1013

Mail: [email protected]

2. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på brugerens IT-udstyr (PC, tablet, smartphone el.lign.), så udstyret kan genkendes. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af hjemmesiden og til optimering af sidens indhold.

En cookie er en passiv fil og kan således ikke indsamle oplysninger fra brugerens computer eller sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren. Det kan være almindeligt indhold, men også f.eks. analyseværktøjer eller indlejrede kommentarfelter. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden. Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (sessionscookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistente cookies). Når brugeren gen- besøger en hjemmeside, vil sessions-cookies blive sat på ny, mens persistente cookies typisk fornyes.


3. Cookies på www.scoopmodels.com se vores Cookie politik her.


4. Hvordan fjernes/undgås cookies?

Det afhænger af din browser, hvordan du sletter eller undgår, at der placeres cookies på dit IT-udstyr. Hvis du anvender en PC kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:


5. Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens IT- udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr” (i daglig tale cookie- bekendtgørelsen).

Cookie-bekendtgørelsen

Vejledning til cookie-bekendtgørelsen


6. Kontakt

Hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies, er du velkommen til at kontakte Scoop Models.

Cookies på www.scoopmodels.com

www.scoopmodels.com sætter som 1. part:

Persistent cookies (4 stk.), som har til formål at huske brugernes præferencer (fx valg til casting, valg af kategori og valg for mål af modeller). Disse cookies lagres i en periode på 1 uge
Udgiver: scoopmodels.com

Som 3. part sætter følgende cookies på www.scoopmodels.com:

_cfduid
Persistente cookies (1 stk.), som har til formål at klienten bag en delt IP-adresse og skabe et sikkerhedslag for scoopmodels.com. Denne cookie lagres i en periode på 1 år.
Udgiver: cloudflare.com

Vuid
Persistent cookie (1 stk.), som har til formål af afvikle Vimeo videoafspilning. Denne cookie indsamler information om browserens brug af kommercielt indhold.
Denne cookie lagres i en periode på 2 år.
Udgiver: vimeo.com